Problemet med å bo i skogen (med ekstra tid jeg ikke hadde da jeg pendlet til Oslo) og at jeg er ferdig med oppussing, er at jeg har funnet så veldig mye fint å handle på nettet. Ikkje braaa. Jeg tror liksom jeg trenger så mye (jeg virkelig ikke trenger) og utrolig hvor mye fint som kommer i posten i løpet av uka. Men, når du kan kortnummeret ditt utenat, har det gått for langt. Det nummeret skal man måtte se på kortet for å huske, så nå må det snart slutte å regne, så jeg kan starte med opprydning av tomta bak huset. Inne er jeg liksom ferdig.
Jeg har jo en eller annen form for ADHD, for jeg klarer ikke sitte i ro i mer enn fem minutter, før jeg må starte på ett eller annet prosjekt. Men nå er huset ferdig (minus sko walk-in-closet) og det regner så mye at jeg ikke får fikset mer i hagen, så da blir shopping, bretting av klær og egenpleie plutselig noe jeg får tid til. Etter jobb, trening, henting i barnehage, matlaging og husarbied, er det plutselig timer igjen på kvelden en dag eller to i uka. En helt annen verden. Som sagt har jeg innsett at jeg er gjeldsslave, så nettshoppingen har jeg roa ned, men bare det at jeg har litt tid til meg noen kvelder etter Adrian har lagt seg, er gull verdt.
I går kveld fargekordinerte jeg hele garderoben til Adrian og merket hver jævla sokk med navn, lakket negler, gikk igjennom alle papirer vi eier og kjøpt ukeplan-tavle til kjøkkenet. Blir helt sjokkert jeg. Dette var bare surr jeg fikk klemt inn etter tre maskiner med klesvask, vindusvask og hverdagsrutinene til Adrian. Utrolig deilig å faktisk ha igjen noen timer i døgnet.

Snapchat--4907869121325160189

Disse marmorbrettene fra Jernia er geniale som underlag for neglelakkering. Bare å tørke rett av, eller bruke litt neglelakkfjerner. Ingen flekker.

20150901_225542

En onsdagskveld helt utenom det vanlige. Mine små elskere er pakket frem og neglene er flotte (helt frem til arbeidsdagen er over i morgen. Vasker hendene rundt hundre ganger om dagen på jobb, så varer ikke lenge)

20150901_225550

Nå er det rydding av greiner nede i veien. Det ramlet nemlig ned et digert tre over strømledningene her, så vi har litt å holde på med.

Ha en fin ettermiddag, så lenge.

http___signatures.mylivesignature.com_54492_291_E633C3E071AC8DC73876C386324BF46C

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: