Sakte, men sikkert, får jeg inn alle smådetaljene i alle rom. Selv om huset er ferdig, er det alltid endring å foreta seg og jeg har alltid noe nytt jeg kommer på som jeg vil omorganisere. Nå har jeg startet organisering av utehuset her, som jeg har brukt som bod, og hentet fram alle vaser og lykter. Kommer tilbake til det.

Men jeg hentet også en ny runde med Kähler skåler på posten i dag. Jeg er litt Kähler frelst og innser at jeg har veldig mye derfra. Jeg er spesielt glad i den nye serien Hammershøi og disse skålene er geniale. Jeg bruker de stort sett til matlaging, men har også egne til oppvasktabletter, kaffe og småting. De er perfekte i størrelsen og finnes i mange farger.

DSC_3796

Søte og små, og nydelige fargetoner.

DSC_3797

New in er også salatbestikket fra Hammershøiserien. Jeg har hatt det før, men klarte å knekke det, så da fikk jeg et nytt. Syns det er så enkelt og fint.

DSC_3802

Bak ser dere Hammershøi skålen jeg har oppvasktabletter i.

DSC_3803

Og så har jeg en til kaffe….

DSC_3807

De har egentlig overtatt kjøkkenet litt. Kvittet meg med alle andre skåler (utenom Rosendahl glasskålene) og fornøyd med det.

DSC_3807-001

Da jeg pakket ut vasene, fant jeg denne lille fleskepotta. Den er så fin og jeg fikk litt julestemning når jeg fant den. Nå ble den båret inn og i morgen skal den fylles med blomster.

DSC_3801

Bordduken er fra Södahl. Mitt absolutt favorittmerke innen sengetøy og duker.

DSC_3804

Jeg har fått noen spørsmål angående fødsler og keisersnitt, så det kommer et innlegg som går litt privat innpå det.

Ha en fin dag så lenge!

http___signatures.mylivesignature.com_54492_291_E633C3E071AC8DC73876C386324BF46C

2 Comments

 1. Karoline

  Hei!

  Jeg lurer litt på hvordan dere trives i Drøbak? Vi vurderer stedet selv, men kanskje litt nærmere sentrum enn jeg tror du bor:) Var der idag og kikket, men virker litt lite og trangt! Og må pendle til Oslo.

  Fin blogg du har, jeg har opplevd både keisersnitt og vaginal fødsel, og fødselen var definitivt best, men tilknytningen til begge barna er akkurat den samme! Jeg har også områder jeg ikke kan kjenne etter snittet, men heldigvis satt epiduralen etter et par forsøk og ikke 17…det høres helt hårreisende elendig ut.

  Karoline :)

  1. Eline

   Hei!
   Jeg har vokst opp i Drøbak og alltid bodd i Drøbak sentrum. Det er det kjempefint, men en tomt som jeg har hadde fort kostet 10 mill der nede, så måtte litt utenfor denne gangen.
   Drøbak kan være litt kjedelig. Det må jeg si. Men utrolig barnevennlig. Det er perfekt by for barn å vokse opp i, og Oslo er jo bare 25 min unna, så sånn sett er det en grei base å ha, så kan man reise rundt i helger og sånn.
   Så og si alle som bor her pendler til Oslo, så morgenbuss og hjem igjen fra byen, er veldig bra lagt opp.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: