Hei

De sistre tre dagene har jeg hatt førti i feber og streptokokker. Artig hverdag med en firåring, det! Han kunne jo ikke gitt mer faen i at jeg er syk, og hverdagen må bare gå sin vante gang. På grunn av det (samt at jeg vurderer litt hvor mye jeg faktisk skal blottlegge meg selv) ble innlegget om keisersnitt og fødsel forsøvet litt. Det kommer i kveld eller i morgen, men jeg måtte bare samle litt krefter og også vurdere innholdet.

I dag, etter å ha klikket her hjemme på en gutt som ramponerer huset og maser som et helvete mens jeg er syk, dro vi til Oslo. Tok med noen fra familien og kom oss på Matstreif. Artig å få med seg på Aker Brygge, men kan ikke si jeg syns det var så veldig høydare i år. Lite for barn og jeg syns hele greia bare har blitt matbutikker på gata.

Men, vi kom oss ut. Det gjorde at formen dalte enda mer da vi kom hjem, men det får gå.
I og med at jeg har så høy feber, tok jeg på meg de mest sommerlige skoene jeg fant, så jeg ikke skulle svette ihjel. Sånn rent estetisk ute blant folk. Problemet med feber er jo at man fryser som et helvete, så i tillegg til sommersko, kom den übervarme Peak jakka på. Litt av en kombinasjon! Men, jeg hadde daua uten.

IMG_20150912_121024-2

Fikk varmen i meg til slutt under noen varmelamper, men dette var vel kanskje ikke det lureste med tanke på formen…Man ser jo at det er noe galt med trynet mitt. Vet ikke om det er at jeg er hoven og rødsprengt i øya, men noe er det. Jaja, bloggere blir smitta av barn som sleiker på hverandre i barnehagen de og.

Så nå ligger jeg her. Adrian har endelig sovnet, jeg har vasket klær, men har ingen energi igjen i kroppen til å henge de opp. Hvor er den helvetes tørketrommelen når jeg trenger den?!
Serier på Netflix for alle penga og nyter mitt ekstremt stusslige liv. Avslappede klær ingen burde se meg i på, håret så langt vekk fra fjeset som jeg kan få det og flytende narkotikum på bordet. Satser på at morgendagen blir bedre. Utrolig kjipt å kaste bort en frihelg på det her. Fant også nå ut at min nye sofa ikke er så veldig konfortabel alikevel.

Snapchat-2993141867668215633

Ha en fin kveld, så skal jeg komme med mine keisersnitt vs. vanlig fødsel -historier så fort jeg kommer meg ut av pillerusen her.

http___signatures.mylivesignature.com_54492_291_E633C3E071AC8DC73876C386324BF46C

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: