Jeg er (utrolig nok, med tanke på hvor ofte det ser helt jævlig kaos ut her) en veldig ryddig person. Jeg kan bli stresset av å vite at det er rotete i en skuff…Det samme gjelder ting vi må gjøre og huske. Jeg har alltid hatt en agenda hvor jeg skriver ned alt. Tror aldri jeg kommer til å bli en av de som skriver alt på mobilen. Jeg må ha det i en bok og skrive ned hver dag. Tidligere har jeg også hatt tavler på kjøkkenet hvor jeg har oversikt over uka. Den brakk under flytting, så jeg måtte nå anskaffe en ny. Jeg syns disse er fine, for de er ganske transparente og over tar ikke hele veggen. Enkle å skrive på og bare å tørke av igjen.

20150926_092228_001

Litt vanskelig å fotografere flatene, for det skinner igjen fra alt annet, men dere ser jo poenget.

20150926_092214-001

Den veggen der på kjøkkenet er ellers helt tom, så helhetlig blir det ikke for mye med de flyvende bokhyllene og tavla.

20150926_095522-001

Jeg har kjøpt min her.
Nå er det frihelg, så vi har plutselig litt mer tid. Vi har for første gang på lang tid ikke lagt planer for hver eneste time av dagen, og skal bare kose oss og ha fri. Må ordne litt i hagen og starte på prosjekt :gang, men det tar jo ikke hele dagen.

Ha en fin dag, så lenge!

http___signatures.mylivesignature.com_54492_291_E633C3E071AC8DC73876C386324BF46C

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: