Jeg syns Alice & Fox har utrolig mange fine barnemøbler og alt er å finne i Jollyroom sin nettbutikk. Siden jeg elsker Jollyroom og Jollyroom elsker meg, har jeg fått et nydelig lite møbel til å flytte inn hos Adrian. Alice & Fox Bokhylle Cube Hvit/Natur. Vi har montert, testet funksjonen og viktigst av alt, Adrian har delt sine meninger.
Veldig enkel å montere. Beina er bare å skru rett på, og de tre boksene skal bare ha to skruer hver for å henge sammen. Det tok oss ca fem minutter å få satt den sammen.

337976

Jeg syns denne bokhyllen er så fin, for den er enkel samtidig som den har asymetriske former og gjør litt ut av seg. Det er et tungt møbel, så det står stødig på gulvet. Den er også i perfekt høyde for små barnehender, bare 65 cm, så Adrian kan selv sette inn og ta ut alle bøkene på en enkel måte.

20150928_190020-001

Hvis dere lurer på hvorfor en på fire år har en bok av Jo Nesbø i hylla, så er det fordi han syns omslaget er så tøft. Han forbyr meg å ta den ut.

20150928_185715-002

Han bruker toppen av hyllene som oppbevaring av permer og i går bodde det åtte bamser der. Han har fått sette inn alt selv, så ting er verken fargekordinert eller «blogg-pretty», men hans rom er hans rom og det er viktig at tingene der inne er forbruksvarer og at han kan styre litt som han vil. Derfor er jeg opptatt av møbler i hans høyde, slik at det gir han litt mestringsfølelse og møbler som tåler barn. Dette møbelet tåler Adrians herjing, så da tåler den nok det meste.

20150928_185636-001

Dere kan kjøpe deres egen her.
Og her kan dere se alt det fine Jollyroom har fra Alice & Fox.

Nå skal vi sortere klær. Adrian vokser som ugress, så halvparten må pakkes bort atter en gang.

Ha en fin kveld!

http___signatures.mylivesignature.com_54492_291_E633C3E071AC8DC73876C386324BF46C

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: