Å flytte fra en leilighet med balkong, til et hus med en hage på 3000 kvm, er ikke bare bare. Her har det ikke bare vært mye jobb med husene, men tomta har vært grodd igjen. På fremsiden av huset har jeg fått det ganske greit i gang. Det er ikke ferdig, men begrenset hvor mye jeg fikk gjort da jeg kjøpte sent på sommeren og vinteren er rett rundt hjørnet.

På fremsiden har jeg i hvert fall gravd fram hagen, bed og plantet masse. Mye av det har nå tatt vinterferie, men det meste er stauder som kommer tilbake til våren.
Nå er det selvfølgelig brunt og trist, men utgangspunket til våren blir bra.

20151007_174359

Den harry-sklia har jeg prøvd å bli kvitt, men Adrian nekter. Neste år skal vi få opp et ordentlig stort lekestativ i tre, så det ser litt finere ut.

20151007_180204

Ja, ett av fire bygg er ikke malt. Jeg vet. Men dere må forstå at jeg gikk drittlei. Tre strøk på alt, så det lille huset der, får lov å stå bittelitt til som lysegult.
I det bedet med den store steinen er det fullt av lavendel og klatreplanter. Var så fint for noen uker siden, men nå har de tatt kvelden. Jeg brukte jo de siste til duftposer til soverommene, remember?

20151007_174352

Her har vi fått hjelp til å dra opp to store røtter, så her trengs det mer jord og såing av gress. Men er i gang, så når snøen blir borte igjen, blir det jevnt og fint.

20151007_174417

Men, baksiden er ikke startet på enda. Eller nå er den det, men frem til i går, var det helt tett der. Busker og trær overalt. De som eide huset før har ikke gjort noe her og jeg har litt av en jobb foran meg. I går gikk jeg over hele baksiden av tomta med motorsag og sagde ned hver eneste busk og alle småtrær. Jeg skal så la det ligge over vinteren og la det jevne ut hagen. Med jord og gress oppå det, blir det en fin hage bak der også. Til helgen skal vi gå til innkjøp av hekk og planter som tåler vinteren, og plante alt nå før det blir frost.

Foreløpig er det kaos. Jeg har kuttet og hogget i fem timer på to dager, og nå er alt fjernet. Fikk ikke tatt bilder i mørket, men når vi har plantet alt til helgen, skal dere få se.
Alt var helt tett her. Kan tro jeg har bannet mye. Nå er jeg så støl og lei, så har bare lukket verandadøren og tar resten i morgen.

Snapchat-1784107049381761266

Alt er hugget. Her var det tett fra det grønne treet til venstre og bort.

20151007_174452

Mye mer plass her nå. Så skal Adrian få sandkasse og trampoline bak her.

20151007_174457-2

Nå skal det bakes rundstykker og vi skal slappe av litt. Tar på å være husmor!

Ha en fin kveld!

http___signatures.mylivesignature.com_54492_291_E633C3E071AC8DC73876C386324BF46C

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: