Tiden flyr, og bloggen så jeg så litt lei seg ut. Samme innlegget på toppen dag etter dag. Beklager det, men her har det vært litt kaos i det siste. Masse ekstra med jobb og jeg prøver å få ferdig alt jeg kan ute før det virkelig fryser i bakken. Jeg graver ned hekkeplanter for harder livet, men nå er jeg så drittlei, så tre planter står i skammekroken og har ikke fått plass enda. Får nesten dårlig samvittighet, for de ser så stygt på meg hver gang jeg går forbi. Må få de i jorda nå snart, men resten er ganske i orden. Det er jo ikke fint nå, men å ha fått det plantet nå, gjør at det har slått røtter til våren kommer.

Nok om det. Jeg er lei utearbeid nå. Inne er jeg jo egentlig ferdig med huset, men det er alltid småjusteringer. Nå blir neste store prosjekt, peisen. Den er for stor for stuen og dominerer over kjøkkenskap og alt. Den passer heller ikke inn stilmessig, så jeg skal få et firma på befaring for å få revet ned hele greia og sette opp noe mye mindre. Får se hvor dyrt det blir, men jeg vil gjerne få gjort det før jul.

Selv om jeg liker rene linjer og ikke er glad i nips, syns jeg det er veldig fint å kombinere veldig gamle møbler og ting, med rene, moderne linjer. Min tante (vel, hun er kusinen til mamma) har flyttet fra et digert hus på Ekeberg og har veldig mange ting fra mine oldeforeldre. Ting min oldefar har bygget og annet de har hatt i huset sitt. Min tante har nemlig vokst opp der, så alt på loftet har blitt stående. Det er mye som blir litt too much, men innimellom finner man noen skatter.

Jeg har fått et lite småskap som tidligere har blitt brukt som nattbord som min oldeafr bygget. Det er ganske stort, så jeg kommer til å ha det på mitt soverom som «bord» til smykker og sokker skal ligge i kurv inni.

20151014_175920

Toppen består av en stor, tung marmorplate som virkelig skaper møbelet. Uten den, hadde det ikke vært så fint.

20151014_175959

Nå skal jeg bare få tak i noen passende knotter, for det blir litt for mye treverk her.

20151014_180022

Nå bærer det av gårde til barnehagen. Så skal jeg og Adrian lage litt middag og i gang med uka igjen.

Ha en fin dag, så lenge!

http___signatures.mylivesignature.com_54492_291_E633C3E071AC8DC73876C386324BF46C

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: