Dere trodde kanskje musene ble skremt da jeg løp og skrek her? Da trodde dere feil. Det er så mange mus i kjelleren her at jeg får helt angst. Har hatt skadyrkontroll her, men de kan ikke gjøre stort før jeg har tømt kjelleren for mus ved hjelp av feller. Så nå tømmer jeg 8 feller i kjelleren, to ganger om dagen. Det er 16 jævla mus om dagen, og det er like ekkelt hver gang. Jeg syns det er grusomt, og det er enda verre når de har klart å bare feste en fot der. Jeg hater å drepe dyr, og jeg får meg ikke til å slå de ihjel, men jeg kan heller ikke la alle musene løpe rundt som krøplinger.

Nå håper jeg bare det begynner å tømme seg snart, så skadedyrfolka kan komme og sette ut gift og rense kjelleren. I går vurderte jeg å dra på hotell, for jeg har blitt så paraoid at jeg hører mus overalt. På natta hører jeg krafsing og bare venter på at det skal dette en ned i senga mi. Huff, får frysninger bare jeg skriver om det.

Men dette har nå resultert i at vi skal skaffe oss katt. Ikke for at den skal ta mus og dra de inn i huset, men for at den skal være her inne og gjøre at musene holder seg ute. Jeg er egentlig ikke noe kattemenneske og jeg er ekstremt allergisk, så er få katter jeg tåler. Selvfølgelig bare de helvetes dyre. Egentlig mener jeg at man skal ta katter fra kattepensjonat og de folk bare har gitt fra seg, men i og med at jeg er så allergisk, må jeg faktisk kjøpe en rasekatt.

Det er ikke bare på grunn av mus at jeg skaffer en katt. Jeg har vokst opp med hund og katt hele livet, og syns det er viktig for barn å lære om dyr og ha litt ansvar. Adrian har i det siste tatt opp flere ganger at han vil ha søsken. Jeg får så vondt av han, for jeg vil jo at han skal ha søsken, men jeg vil ikke få barn med hvem som helst. Han er nok litt ensom til tider, selv om han er mye sammen med venner og slikt, så da tror jeg dette også vil være bra for han. Han får litt ansvar, og noen å ta vare på og leke med. Ikke helt det samme som en lillebror, men jeg prøver da.

Han her var i hvert fall strålende fornøyd etter vi var og så på vår nye samboer i går.

IMG_20151024_112104

Vi har diskutert litt om navn. Katten er en Bengal og ligner litt på en vill tiger, så jeg syns den skulle hete Mufasa (Løvenes Konge), men Adrian syns Muy-Salsa ikke passet. Det er nemlig det han tror jeg sier. Jeg er helt enig at katten vår ikke kan hete Muy-Salsa, så vi ble begge enige om at noe litt enklere var greit. Simba var hans forslag, så det blir det. Selv om jeg i smug kommer til å kalle den Mufasa.

Nå skal vi dra og hente han, så da blir det spennende å se hvordan han passer inn her. Siden han er halv villkatt, kommer han sikkert til å herpe hele huset, men vi får oppdra så bra vi kan.

Kommer tilbake med Mufasa etterpå.
Ha en fin dag, så lenge!

http___signatures.mylivesignature.com_54492_291_E633C3E071AC8DC73876C386324BF46C

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: