Nå er Simba i hus. Jeg blir heldigvis ikke allergisk og han har kommet veldig fort til rette her. Eneste er at han er litt redd for Adrian, og det til Adrians store skuffelse. Han trodde jo denne katten skulle være så kosete og forstår ikke at hans brå bevegelser kan skremme en ung katt litt.

Her er han, lille tigeren vår.

IMG_20151027_081252

Sånn ser han ut når Adrian kommer. Hoho. Livredd.

IMG_20151027_081010

Og han vil leke og underholdes hele dagen.

IMG_20151027_132319

Lille flesket.

20151027_110125

 I går satt Adrian og så på barnetv og da lå Simba (Mufasa) og sov på sofaen. Når katter sover myser de jo litt med øynene og Adrian tror da at han er sint. Så plutselig hvistet Adrian «Mamma, du må skru ned lyden på tvn litt». Så spurte jeg hvorfor det, og da svarte han «Simba blir så sint når det er høy lyd». Da forklarte jeg at Simba sov, (det var ikke høy lyd) og da ser øynene sånn ut. Dette trodde ikke Adrian noe på, og etter ti minutter sier han «Åååh, nå ser han på meg med de øya igjen»
Med andre ord må disse to bli litt bedre venner. Adrian blir like skuffa hver gang Simba ikke vil kose og Simba ser på Adrian og himler med øynene over alt bråket. Føler nesten jeg har blitt tobarnsmor og må passe på at en ikke føler seg tilsidesatt.

Men det er veldig hyggelig for Adrian med en liten han kan leke med og stelle for. Han har (så langt det går) ansvaret for mating og vann, og selv om Simba er litt sær nå, vil de nok bli gode venner når Simba kommer til rette her for Adrian er veldig glad i dyr og trenger litt fler enn bare meg her i huset.

http___signatures.mylivesignature.com_54492_291_E633C3E071AC8DC73876C386324BF46C

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: