I dag er det Halloween. Ja, Halloween er kommersielt. Ja, det er amerikansk. Ja, julebukk er koseligere. Men, nå har Halloween kommet for fullt til Norge og det er mange, veldig små barn, som gleder seg veldig mye. Jeg forstår at man blir forbanna når 15 år gamle gutter egger ned hus, men se an barna når du åpner døra. Adrian skal gå Halloween for første gang i kveld, og han gleder seg utrolig mye. Jeg har ikke prakket dette på han. Det kommer i butikker, snakkes om på tv og i barnehager. Du kan ikke unngå å la de se det. Når jeg ser gleden i øyene hans når han prøver kostymet for femte gang, gleden når han sover med bøtta han skal gå med og gleden over å banke på og motta godteri fra fremmede, ville jeg blitt utrolig lei meg om noen skulle frata han den gleden.

Husk at de små som ringer på hos dere, barnehagebarn, ikke er slemme, de mener ikke å ødelegge lørdagskvelden deres, de vil bare få denne ene dagen de også.

Jeg håper mitt, og andres, barn blir tatt godt i mot i kveld. Og de trenger ikke mengder med godteri, men vær så snill og smil i hvert fall. Det koster så lite. Ikke smell igjen døra på fireåringen min fordi dette er en tradisjon som irriterer deg. Husk at dette er barn. Små barn.

Håper dere alle får en fin kveld.

Kommer med bilder av kostyme og vandring etter jobb.

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: