Adrian hadde en strålende kveld i går. Jeg var så redd for at folk ville bli irriterte når vi ringte på, de som ikke har barn selv, men alle var så hyggelige og absolutt alle hadde noe å gi barna. Heldigvis har tidene forandret seg litt og det har blitt mer akseptert. Skulle bare mangle når media og butikker innfører denne høytiden her til lands også, men samtidig kan man ikke kreve at andre forer våre barn. Vi ringte selvfølgelig bare på der det var lys, men jeg ble alikevel overasket over gjestfriheten og oppleggene folk hadde rundt utdeling til barna. Veldig, veldig hygggelig.
Det ble en så fin opplevelse for barna og det var så rørende å se de tasse bort og ringe på dørene mens de sa «Knask eller knep». Adrian fikk en full bøtte og la seg som en lykkelig mann.

Han var kledd ut som Frankenstein og prøvde å holde et seriøst og lobotomert utrykk hele kvelden.

IMG_20151031_163305

Ble nesten litt redd for han sjæl. Tenk å møte på dette i skogen på nattestid.

 20151031_170429

I dag er det «Dia de los Muertos» (De dødes dag), så etter jobb skal vi ta turen til graven til vår lille Victoria. Jeg skulle egentlig inn til graven til pappa også, men får se hva Adrian orker så sent på kvelden. Mulig vi må ta den til uka.
Får håpe de ikke har fjernet alt fra Minnelunden hun ligger på, siden sist, for det vet jeg Adrian syns er trist.

Håper dere alle hadde en fin Halloween.

http___signatures.mylivesignature.com_54492_291_E633C3E071AC8DC73876C386324BF46C

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: