I dag er det farsdag. Alltid en litt trist dag, for min egen pappa døde når jeg var 17 år og jeg får ikke feiret med han. Men, Adrian har heldigvis pappaen sin og jeg syns det er viktig at han får feiret. Selv om faren til Adrian og jeg ikke er sammen, vil jeg ikke at Adrian skal gå glipp av noen feiringer, om han ikke er med den forelderen akkurat da. Han skal også få komme i barnehagen og si han har feiret pappa, og det skal aldri gå utover han på noen måte at hans foreldre ikke er sammen.
Heldigvis er vi begge enige om dette, så vi får til alle høytider og feiringer sammen.
Denne helgen er han hjemme med meg, men vi har avtalt at han skal møte pappaen sin etterpå og de skal på fisketur. Vi har ordnet gave og pakket lunsj til dem, og det første Adrian gjorde da han våknet, var å starte på marsipankaken til pappa. Selvfølgelig burde jeg ha ventet med å fortelle om bakingen til i dag morges, men siden jeg sa det i går, våknet Adrian litt over seks og var klar for baking.

Dypt konsentrert. Rot overalt. Men jeg var så trøtt, så klarte å se forbi kaoset bare fordi jeg egentlig sov.

20151108_084201-2

Nå lager han kort og gleder seg til å møte pappa. Fått på seg klær til og med.

Snapchat-281872804934334776

Jeg tror det er så viktig for barna at de ikke får mer konsekvenser av et samlivsbrudd enn det som er nødvendig. Selv om foreldrene hater hverandre, har barna aldri bedt om å ha det sånn og som foreldre har vi et ansvar hele veien, sammen eller ei. Vi prøver så godt vi kan, og Adrian gleder seg til å feire farsdagen med pappaen sin i dag.

Ha en strålende feiring, og gratulerer til alle pappaer der ute!

http___signatures.mylivesignature.com_54492_291_E633C3E071AC8DC73876C386324BF46C

1 Comments

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: