I går hadde jeg bursdag, 26 år, og pusher 30 med stormskritt. Angsten tok meg litt, men så spiste jeg kake og så gikk det over for øyeblikket.

Nå nærmer det seg jul og jeg tenker hvert år at jeg vil dra ut julen lengst mulig. Jeg elsker å forberede, høre på julemusikk, lage julekaker og brenne røkelse. Jeg er jo borderline psykotisk når det kommer til høytider, men jeg syns det er viktig å ta vare på de få tradisjonene og høytidene vi faktisk feirer ordentlig her til lands.

Pynte til jul gjøre vi aldri før første søndag i advent, og juletreet skal tradisjonen tro, ikke pyntes før lille julaften. Men, mye annet kan startes på før. Da tanten min solgte mormor sitt barndomshjem på Ekeberg, fikk jeg en diger samling av norgesglass. Ekte norgesglass, ikke de nylagde som er overalt nå.

20151121_074312

Disse passer perfekt til å ha karameller, syltetøy og andre småkaker i. Jeg syns egentlig julekaker er utrolig tørt og kjedelig, men hvert år lager vi karameller, ristopper og kokosmakroner. Det går ned og er koselig å gi bort også.
Første prosjekt nå er karameller og vi har kjøpt søte etiketter til glassene på Kremmerhuset.

20151121_074257

Og dette er også veldig hyggelig å gjøre med barn.

20151121_074336

Vi skal bare ut og få tak i litt vintersko og klær først og så er det hjem og starte på julen.
Håper dere har hatt en fin uke, uten meg som alltid må nedprioritere blogg når det skjer så mye annet.

Kommer tilbake etterpå med innkjøp, samt informasjon om en knakende flott Give Away som kommer nå.

Ha en fin dag, så lenge.

http___signatures.mylivesignature.com_54492_291_E633C3E071AC8DC73876C386324BF46C

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: