Deilig med frihelg! Men frihelg, når man bare har det to ganger i måneden, blir også litt hektisk. Vi skal rekke alt vi ikke får gjort ellers i uken og helgene, og det blir litt farting. Vi dro på en liten shoppingrunde for å fylle opp garderoben til Adrian og kjøpe julegaver. Garderoben til Adrian spiser opp seg selv, har jeg følelsen av, for makan til påfyll der i gården har jeg ikke sett lignende til. Han vokser som ugress, og sliter ut klær i barnehagen, og med så mange «pynte-seg-dager» fremover, ser jeg at ingen dresser eller skjorter fra i fjor passer.

Nå har jo Kappahl endelig åpnet en helt egen Newbiebutikk på Lambertseter senter, så der var vi og tømte hyllene. Adrian tror jeg eier alt Newbie har produsert, for jeg elsker de klærne og de er ikke så dyre heller.

Fornøyd liten tass. Ser ut som han virkelig trodde han gjorde ett kupp.

20151121_110905

Men, når man har barn, må det prioriteres litt tid bare med dem også. Det er ikke hans feil at mamma jobber så mye at hun ikke har tid til andre ting, så vi møtte noen av søstrene mine og fetter og kusine, og hadde pepperkakebaking.
Og Adrian var veldig fornøyd med nytt antrekk for anledningen.

20151122_095246

Så koselig for barna, og ikke så koselig for meg som hadde en gutt, høy på sukker, bak i bilen som skrek alle julesanger høyt ut fra Skjetten til Drøbak.

 20151122_123721-001

Nå har jeg så smått startet på julekalender og fant et utrolig fint treoppheng i Oslo til gavene. Viser dere hele greia i morgen.

Ha en fin kveld!

http___signatures.mylivesignature.com_54492_291_E633C3E071AC8DC73876C386324BF46C

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: