Jeg skulle jo vise dere julekalender og slikt, men jeg fant ut at jeg ikke ville ta den inn i hus og starte før første søndag i advent. Adrian er jo her hver dag, så jeg ville holde tradisjonen med å ikke begynne før første søndag i advent. Da starter vi pynting og kalender. Så den kommer i morgen på bloggen. I promise. Vet jeg ofte dabber av her, men hadde jeg vært litt mindre i arbeid skulle jeg blogget fem ganger om dagen.

Nå har det vært fullt opp med jobb her i gården, men jeg fikk også presset inn litt shopping. Jeg er egentlig avhengig av å sove 8 timer, hvis ikke blir jeg (mer) gretten som bare det. Men, jeg klarte å holde meg våken natt til fredag for å handle noe jeg virkelig trenger. Jeg har lenge hatt lyst på den fine vaskemaskinen og tørketrommelen til Samsung. Den som har egen rensefunksjon, som kan startes med mobilen og har skohylle til vask og tørk av sko. De er jo veldig dyre, så har ikke tatt meg råd, men torsdag natt var det 20%, så da slo jeg til.
Om to uker kommer disse to i hus, og jeg gleder meg. Nesten litt trist hvor glad man kan bli over maskiner som vasker klær, men det blir jeg altså. Bare det å få tørketrommel er jo himmel på jord. Jeg gledet meg sånn til å flytte hit, for da kunne jeg tørke klær på verandaen i helt ren og frisk luft. Men, så slo det meg da, i slutten av juli mens jeg stod ute i regnet, at det er jo faen ikke sol i dette landet. Så når barnehagen så fint presser to par vintersko, to dresser og fire regnsett i en bærepose daglig, har jeg innsett at det tørker ikke raskt nok (i følge de gule post-it lappene på plassen hans), så nå må vi ha tørketrommel.

Vaskemaskin.

WW12H8400EW

Tørketrommel.

DV90H8000HWDette blir bra.
Nå skal jeg ut i bilen og hente smågaver til kalender, så alt er klart til jeg kommer hjem fra jobb i morgen og skal starte pakke-maraton.

Ha en fin kveld!

http___signatures.mylivesignature.com_54492_291_E633C3E071AC8DC73876C386324BF46C

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: