Innholdsrik førjulstid. I helgen hadde vi «Jentenes julebord». Hu mor proppa seg full med antibiotika og tørket støv av skoene. Litt sliten og redusert, men det gikk fort over. Ingenting ikke litt vin, kombinert med antibiotika, ikke kan kurere.

Kveldens snapchat. Her ser dere effekten av 3 uker med trippelkur antibiotika:

 12398747_10156239764000315_1290389022_o

Så, fyllesyk og jævlig, bar det til jobb og så handling av julegaver. I år henger jeg så sinnsykt langt etter at det nesten er litt flaut. Jeg er den som kommer til å stå utenfor butikkene på julaften, sammen med alle mennene som ikke har fått med seg at det er jul, og hastekjøpe de siste gavene. Fail.

Men, vi kom oss ut i skogen og hugget juletre. Det gjør jeg og Adrian hvert år, så denne julen var intet unntak. Det ser jo ikke ut i måneskinn, men siden vi alltid feirer jul hos mamma, er det egentlig bare symbolsk at vi hugger og pynter et her.

I går fylte også mitt lille englebarn 6 år. Det er så mye på en gang. Jul, død, sykdom og feiring, alt på samme tid. Jeg var på graven hennes, tente lys og gråt…som vanlig. Lille barnet mitt, hele seks år skulle hun ha vært nå. Merkelig tanke og noe som markant setter en brems i meg og en demper på hele julestemningen.

Men, nå er det jul. Adrian kommer først. Nå er det røkelse, juletv og vi skal henge opp julestrømpen på peisen. Endelig har vi peis vi kan henge julestrømpen på!

Ha en strålende lille julaften, alle sammen.

http___signatures.mylivesignature.com_54492_291_E633C3E071AC8DC73876C386324BF46C

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: